Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,32
av
22
röster
Korvbröd
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
5
Author:
Lari Salminen
Materials
8
st
ägg
1
tsk
salt
4
tsk
bakpulver
3
msk
fiberhusk
4,5
dl
pofiber
1,75
dl
grädde 40%
100
g
smör
Instruktioner
Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
Smält smöret och vispa blanda ner grädden.
Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.
Vispa äggen fluffiga i en bunke.
Blanda sedan ner smör och grädde samt de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda till en jämn smet och låt stå och svälla i 10 minuter.
Forma 5-6 stycken korvbröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.