Go Back
+ servings
Fyra LCHF korvbröd placerade på en vit tallrik med blommönstrad duk i bakgrunden.
Print
4,32 av 22 röster

Korvbröd

Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Bröd & kex
Yield: 5
Author: Lari Salminen

Materials

  • 8 st ägg
  • 1 tsk salt
  • 4 tsk bakpulver
  • 3 msk fiberhusk
  • 4,5 dl pofiber
  • 1,75 dl grädde 40%
  • 100 g smör

Instruktioner

  • Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
  • Smält smöret och vispa blanda ner grädden.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.
  • Vispa äggen fluffiga i en bunke.
  • Blanda sedan ner smör och grädde samt de torra ingredienserna i äggvispet. Blanda till en jämn smet och låt stå och svälla i 10 minuter.
  • Forma 5-6 stycken korvbröd och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter.