Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,67
av
3
röster
Köttfärs- och broccolipanna
Köttfärs- och broccolipanna är ett sånt där superenkelt och gott recept som man svänger ihop på cirka en kvart. Lättlagat och supergott!
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Köttfärsrecept, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield:
3
Author:
Lari Salminen
Materials
500
g
Köttfärs
1
st
Stort broccolihuvud
1
st
Lök
2
st
Vitlöksklyftor
2
dl
Riven ost
salt
Peppar
Annan smaksättning
50
g
Smör att steka i
Instruktioner
Hacka/skiva löken och vitlöken.
Dela upp broccolin i mindre buketter.
Bryn köttfärsen i smöret. Salta och peppra.
Tillsätt lök, vitlök, ev. kryddor och broccoli och fräs under omrörning tills det att broccolin har blivit mjuk och tuggvänlig.
Fördela den rivna osten över allt och lägg på ett lock, eller ställ in pannan i ugnen så att osten får smälta.
Lägg upp och servera med en god
vitlökssås
till exempel.