Go Back
+ servings
En panna med köttfärs, broccoli och smält ost blandat i en maträtt.
Print
4,67 av 3 röster

Köttfärs- och broccolipanna

Köttfärs- och broccolipanna är ett sånt där superenkelt och gott recept som man svänger ihop på cirka en kvart. Lättlagat och supergott!
Förberedelser5 minuter
Active Time15 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Köttfärsrecept, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield: 3
Author: Lari Salminen

Materials

  • 500 g Köttfärs
  • 1 st Stort broccolihuvud
  • 1 st Lök
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • 2 dl Riven ost
  • salt
  • Peppar
  • Annan smaksättning
  • 50 g Smör att steka i

Instruktioner

  • Hacka/skiva löken och vitlöken.
  • Dela upp broccolin i mindre buketter.
  • Bryn köttfärsen i smöret. Salta och peppra.
  • Tillsätt lök, vitlök, ev. kryddor och broccoli och fräs under omrörning tills det att broccolin har blivit mjuk och tuggvänlig.
  • Fördela den rivna osten över allt och lägg på ett lock, eller ställ in pannan i ugnen så att osten får smälta.
  • Lägg upp och servera med en god vitlökssås till exempel.