Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,93
av
13
röster
Krämig dragonkyckling
Förberedelser
30
minuter
minuter
Active Time
30
minuter
minuter
Total tid
1
timme
t
Måltid:
Gratänger, Kycklingrecept, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield:
4
Author:
Åsa
Materials
2
st
kycklingfiléer
200
g
färska champinjoner eller kantareller
2
st
gula lökar
2
dl
Crème fraiche
0,5
dl
grädde 40%
2
dl
riven ost
1
msk
torkad dragon
0,5
msk
dijonsenap
8
st
körsbärstomater
2
msk
ghee eller smör
1
tsk
salt
1
krm
malen vitpeppar
Instruktioner
Blanda crème fraîche, grädde, riven ost, dragon och senap. Halvera tomater. Skiva champinjoner eller skär kantareller i mindre bitar, hacka lök.
Skär kyckling i bitar, bryn i ghee/smör, salta, peppra och lägg i botten av ugnsform.
Stek svamp och lök i resten av fettet, salta, peppra och fördela över kycklingbitarna.
Lägg på de halverade tomaterna med snittsidan uppåt och häll på ostblandningen.Gratinera i 225 graders ugn, ca 20 minuter.