Om dina kycklingfiléer är stora, så kan du dela dom horisontellt, så att du får 8 lite tunnare filéer.
Salta och peppra kycklingen på båda sidor.
Ta en stekpanna med höga kanter, en så kallad traktörpanna är toppen just för detta och värm den på medelhög värme.
Tillsätt ett par matskedar smör.
Tillsätt den skivade löken och låt den steka tills det att den har blivit karamelliserad. Låt den steka på medelvärme så att den inte bränns vid. Låt det ta sin tid, gärna upp emot 20 minuter.
Glöm inte bort att röra om regelbundet.
Ta bort löken från pannan och lägg åt sidan så länge.
Tillsätt lite mer smör och höj värmen lite i stekpannan.
Bryn kycklingen på båda sidor så att dom får en fin gyllenbrun färg.
Ta upp kycklingen ur pannan och lägg åt sidan så länge.
Tillsätt kycklingbuljongen i stekpannan och koka ur den genom att ha den på värme och röra om i botten så att alla goda smaker lossnar.
Tillsätt nu vispgrädde, parmesanost, balsamvinäger, tamarisoja och svamp.
Rör om, låt koka upp och låt det hela stå och sjuda i cirka 10 minuter tills det att såsen har tjocknat lite.
Lägg tillbaka kyckling och den karamelliserade löken i pannan och låt allt stå och puttra tills det att kycklingen är helt genomstekt. Cirka 10 minuter, beroende på tjocklek på kycklingen.
Smaka av med salt och peppar och toppa med lite färsk hackad persilja.
Servera direkt med goda tillbehör!