Go Back
+ servings
En tallrik med lángos toppad med grönsaker, citron och löjrom.
Print
3,70 av 13 röster

Langos - LCHF

Fantastiskt goda och enkla langos för oss som äter lchf. Perfekt att göra dina egna langos som du sedan toppar med dina favoriter. Nästan inga kolhydrater.
Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Bröd & kex, Förrätt, Lättlagat, Snabbmat
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 st ägg
  • 2 dl cheddarost (riven)
  • 2 msk majonnäs
  • 1 nypa cayennepeppar
  • 3 msk olja Att steka i.
  • 1 st vitlöksklyfta

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser utom olja och vitlök i en bunke.
  • Klicka ut klickar på en plåt med bakplåtspapper. Fyra större eller sex mindre.
  • Grädda i ugnen på 250 grader i cirka 8-10 minuter. Om du ska steka dem i olja efter så behöver du inte grädda mer än 8 minuter.
  • Värm oljan i en stekpanna. Tryck till vitlöken lite och lägg den i oljan så den får lite smak. Lägg sedan i langosen och ge dem en lite mer krispig yta. Var försiktigt bara så att du inte bränner dem.
  • Ta upp och servera direkt med önskat tillbehör.