Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
LCHF-Bröd
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
1
timme
t
10
minuter
minuter
Total tid
1
timme
t
25
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
8
Author:
Lari Salminen
Materials
3 dl Linfrön
1 dl Sesamfrön
3/4 dl Hasselnötter (hela)
3/4 dl Mandel (hel)
50 g Fiberhusk
2 tsk Bakpulver
1,5 msk Brödkrydda
50 g Smör
1 dl Creme Fraiche
250 g Keso
6 st Ägg
1 nypa Salt
Instruktioner
Mal sönder alla torra ingredienser i matberedare till mjöl. Det gör inget om det är lite bitar kvar.
Blanda ner alla de blöta ingredienserna och blanda ihop allt väl.
Häll upp i en smord avlång form.
Strö över lite solrosfrön eller vallmofrön eller något annat du vill ha uppe på.
Grädda i ugn 175 grader mellan 60-80 minuter. Tiden beror på din ugn.
När det är klart, låt det stå en liten stund och vänd sen upp det ur formen och låt svalna på ett galler.