Go Back
+ servings
En hög av LCHF-frallor placerade på ett galler för att svalna.
Print
3,96 av 24 röster

LCHF-frallor (The Bröd)

Förberedelser10 minuter
Active Time45 minuter
Total tid55 minuter
Måltid: Bröd & kex, Buffé/plockmat
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl pofiber
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 st äggvitor
  • 1 tsk salt
  • 2,,5 dl vatten
  • 1 msk olivolja
  • 5 msk fiberhusk

Instruktioner

  • Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
  • Vispa ner äggvitorna och olivolja i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.
  • Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.
  • Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.
  • Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.
  • Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.
  • Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.