Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,96
av
24
röster
LCHF-frallor (The Bröd)
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
45
minuter
minuter
Total tid
55
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex, Buffé/plockmat
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
2
dl
mandelmjöl
1
dl
pofiber
2
tsk
bakpulver
3
st
äggvitor
1
tsk
salt
2,,5
dl
vatten
1
msk
olivolja
5
msk
fiberhusk
Instruktioner
Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa ner äggvitorna och olivolja i de torra ingredienserna så att det blir lite som en smulpaj.
Koka upp vattnet och häll sedan ner det i bunken och vispa tills det att degen börjar att klättra lite på visparna.
Forma 6 stycken lika stora bullar av dem. Du kan göra dem ganska så platta för de reser sig en del.
Om du vill ha lite frön på så kan du pensla med lite ägg och sen strö på lite frön. T ex vallmofrön eller sesamfrön.
Grädda i ugnen på 175 grader i cirka 45 minuter.
Ta ut dem och låt dem ligga och svalna på ett galler.