Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av
2
röster
LCHF-Pytt i panna
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Kött, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield:
2
Author:
Lari Salminen
Materials
400
g
grönsaker
250
g
kött
50
g
gul lök
1
nypa
salt
1
nypa
grovmalen svartpeppar
1
knivsudd
cayennepeppar
Instruktioner
Tärna upp samtliga ingredienser och börja med att steka grönsakerna i lite smör (använder du rått kött så börjar du med att bryna det).
Tillsätt köttet efter ett tag. Har du använt rått kött så tillsätter du grönsakerna istället när köttet har brynts klart.
Krydda och smaka av.
Servera med inlagda rödbetor och stekt ägg.