Go Back
+ servings
En tallrik med pytt i panna, stekta ägg och rödbetor, dekorerad med grönsaker.
Print
4 av 2 röster

LCHF-Pytt i panna

Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Kött, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 400 g grönsaker
  • 250 g kött
  • 50 g gul lök
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa grovmalen svartpeppar
  • 1 knivsudd cayennepeppar

Instruktioner

  • Tärna upp samtliga ingredienser och börja med att steka grönsakerna i lite smör (använder du rått kött så börjar du med att bryna det).
  • Tillsätt köttet efter ett tag. Har du använt rått kött så tillsätter du grönsakerna istället när köttet har brynts klart.
  • Krydda och smaka av.
  • Servera med inlagda rödbetor och stekt ägg.