Go Back
+ servings
Skål med bacon, ägg och grönsaker placerad på en sten vid vattnet.
Print
3 av 1 röst

Lyxigare variant av bacon och ägg

Detta lchfrecept är en lite lyxigare variant av bacon och ägg. En fantastiskt god frukost eller brunch och en bra start på dagen!
Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Kött, Lättlagat, Lunch, Middagstips, Snabbmat
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 6 st ägg
  • 120 g bacon
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st wienerkorv
  • 1 st lök Valfri sort
  • 2 st morötter
  • 1 nypa nymalen svartpeppar
  • 2 msk Riven parmesanost

Instruktioner

  • Strimla baconet och skär korven i slantar. Skär ner övriga grönsaker med.
  • Stek bacon, korv och grönsaker i en stekpanna tills det har fått lite färg.
  • Knäck i äggen i pannan och rör runt lite. Stek allt tills det att äggen har stelnat.
  • Häll upp i en form/fat och strö riven parmesan över. Dekorera med lite hackad persilja.