Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
3
röster
Mandelkaka med brynt smör
En mandelkaka med brynt smör som är hur god som helst! Svårt att ens tro att den är nyttigare och utan socker. Helt perfekt lchfkaka.
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
30
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid:
Bakverk & kakor
Yield:
4
Author:
@lchfchristine
Materials
4
st
ägg
200
g
Smör
200
g
Mandelmjöl
1,5
dl
Sötning
1
tsk
Bakpulver
½
tsk
salt
Valfritt: Mandelspån och kardemumma att toppa med
Instruktioner
Bryn smöret och ställ åt sidan så det svalnar en aning
Blanda de torra ingredienserna i en bunke
Vispa ihop ägg och sötning och vispa sedan i snöret. Tillsätt till sist de torra ingredienserna.
Häll över smeten i en ugnsfast form som mäter ca 20x30 cm. Toppa med lite mandelspån och kardemumma..
Grädda på 180°c i ca 30 min