Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av
17
röster
Marianns Tekakor (LCHF)
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
5
st
ägg
100
g
smör (Normalsaltat)
1,5
dl
mandelmjöl
1
dl
kokosmjöl
1
tsk
bakpulver
1
nypa
salt
Instruktioner
Smält smöret och sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och salt fluffigt. Tillsätt det smälta smöret.
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner dem i äggvispet.
Låt stå och svälla i fem minuter.
Gör sex lika stora klickar på en plåt med bakplåtspapper och forma dem till cirka 1 cm höga kakor.
Grädda i cirka 15 minuter.