Go Back
+ servings
En samling av gyllene tekakor med låg kolhydrathalt placerade på en träyta.
Print
4 av 17 röster

Marianns Tekakor (LCHF)

Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Bröd & kex
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 5 st ägg
  • 100 g smör (Normalsaltat)
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt

Instruktioner

  • Smält smöret och sätt ugnen på 175 grader.
  • Vispa ägg och salt fluffigt. Tillsätt det smälta smöret.
  • Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner dem i äggvispet.
  • Låt stå och svälla i fem minuter.
  • Gör sex lika stora klickar på en plåt med bakplåtspapper och forma dem till cirka 1 cm höga kakor.
  • Grädda i cirka 15 minuter.