Go Back
Minivästerbottenpaj med lök och dill på en träyta.
Print
5 av 2 röster

Minivästerbottenpaj

Supergoda minivästerbottenpajer som passar såväl till julbordet som till midsommar eller kräftskiva. Små härliga munsbitar med massor av smak.
Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Högtider (Jul, påsk, midsommar), Julrecept, Paj
Author: @lchfchristine

Materials

  • 500 g Riven västerbottenost
  • 6 st ägg
  • 3 dl Grädde
  • Svartpeppar

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°c (varmluft)
  • Placera 30 st muffinsformar på en plåt. Jag körde trippelformar för att de inte skulle flyta ut.
  • Lägg upp 2 msk ost i varje form
  • Vispa samman ägg, grädde och en gnutta svartpeppar med en vanlig handvisp. Fördela ut ca 1,5 msk blandning över osten i varje form
  • Avsluta med att dra några varv med pepparkvarnen över det hela
  • Grädda i ungefär 15 min. Ta ut och låt svalna helt