Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,57
av
23
röster
Nötbröd - LCHF
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
1
timme
t
Total tid
1
timme
t
15
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
10
Author:
Lari Salminen
Materials
6
st
ägg
(stora)
1
dl
olivolja
1
tsk
salt
150
g
Solroskärnor
150
g
pumpakärnor
100
g
sesamfrön (Skalade)
100
g
linfrön (Hela)
100
g
sötmandel
100
g
hasselnötter
100
g
valnötter
Instruktioner
Sätt ugnen på 160 grader. Klä en avlång brödform med bakplåtspapper.
Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.
Häll upp smeten i brödformen och platta till ytan så att det blir jämnt och fint.
Ställ in i mitten av ugnen och grädda i 60 minuter.
Ta ut limpan och ta ur den ur formen. Lägg den på ett galler och täck med en handduk tills den har svalnat.