Go Back
+ servings
Zucchinirulle fylld med ost och skinka, med smält ost som rinner ut.
Print
5 av 2 röster

Ost- och skinkfylld zucchinirulle

Förberedelser10 minuter
Active Time30 minuter
Total tid40 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Frukost, Lättlagat, Lunch
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 st zucchini
  • 4 st ägg
  • 500 g parmesanost (Riven)
  • 200 g skinka (skivad)
  • 150 g ost (skivad)
  • 1 tsk salt
  • 1 nypa ny

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader.
  • Riv zucchinin. Blanda ihop med ägg, parmesan och salt och peppar.
  • Häll upp smeten i en rektangulär ugnsfast form som du har lagt ett bakplåtspapper i. Ställ in i ugnen och grädda i 20 minuter.
  • Ta ut formen och lägg ut skinka så det täcker hela. Sedan ost ovanpå så att hela täcks.
  • Rulla sedan ihop allt till en rulle. Kolla på filmen för tips.
  • Ställ in i ugnen igen i cirka 10 minuter.
  • Ta ut och skär upp i lagom stora bitar och ät direkt.