Plocka upp torsken ur lagen och lägg den på hushållspapper och torka av den ordentligt.
Sätt ugnen på 175 grader.
Riv citronskalet från citronen, spara resten av citronen, för den ska vi använda för att pressa saften ur sen.
Riv parmesanosten. Hacka persiljan.
Blanda ihop parmesanost, citronskal, persilja, krossade fläsksvålar (eller pofiber/mandelmjöl), salt och peppar.
Bryn på torsken snabbt i smör en het panna så att den får lite färg på båda sidor.
Har du en stekpanna som tål ugn, så kan du låta torsken ligga kvar i den, annars flyttar du över den till en ugnsfast form.
Fördela ostblandningen över torsken.
Ringla lite olivolja över och pressa på lite citron.
Ställ in i ugnen och gratinera fisken cirka 10-15 minuter tills det att fisken är klar och har fått fin färg.
Ta ut direkt och servera med goda tillbehör.