Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av 1 röst
Pepparrotskräm
Pepparrotskräm är en mångsidig och underbart god sås som du kan ha till både kött och fisk. Helt perfekt på en buffé med kallskuret.
Förberedelser
2
minuter
minuter
Active Time
3
minuter
minuter
Total tid
5
minuter
minuter
Måltid:
Såser & röror
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
2
dl
Smetana
3
msk
Majonnäs
1
tsk
Äppelcidervinäger
1
tsk
Dijonsenap
1,5
msk
Riven pepparrot
1
msk
Hackad gräslök
0,5
tsk
salt
nymalen svartpeppar
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål.
Smaka av med salt och peppar.
Låt stå kallt ett par timmar innan servering. Gå gärna och smaka av mängden pepparrot efter en timme och tillsätt lite till om det behövs.