Go Back
+ servings
Skål med vit sås som innehåller örter, placerad på en träyta.
Print
5 av 1 röst

Pepparrotskräm

Pepparrotskräm är en mångsidig och underbart god sås som du kan ha till både kött och fisk. Helt perfekt på en buffé med kallskuret.
Förberedelser2 minuter
Active Time3 minuter
Total tid5 minuter
Måltid: Såser & röror
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 dl Smetana
  • 3 msk Majonnäs
  • 1 tsk Äppelcidervinäger
  • 1 tsk Dijonsenap
  • 1,5 msk Riven pepparrot
  • 1 msk Hackad gräslök
  • 0,5 tsk salt
  • nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Låt stå kallt ett par timmar innan servering. Gå gärna och smaka av mängden pepparrot efter en timme och tillsätt lite till om det behövs.