Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,75
av
4
röster
Pepparsås
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Såser & röror
Yield:
6
Author:
Amonazon
Materials
2
msk
smör
1
tsk
rosépeppar
1
tsk
grönpeppar
1
tsk
svartpeppar
2
st
schalottenlökar
1
msk
tomatpuré
1
dl
vatten
2
dl
grädde
1
msk
kalvfond
1
msk
tamarisoja
2
msk
cognac
kan tas bort om önskat
Lite cayennepeppar
2
tsk
grönpeppar i lag
3
msk
färskost
Instruktioner
Mortla pepparn och stek i smör.
Hacka och stek lök med pepparn.
Stek tomatpuré med pepparn och löken.
Blanda vätskorna och häll i kastrullen
Dofta över kajennpeppar
Vispa ner Philadelphiaost (ist.f. att reda med maizena)
Häll ner grönpeppar i lag.
Låt allt puttra på låg värme ca 15-20 minuter tills såsen tjocknat