Värm grädden och vattnet så det blir ljummet.
Vispa ihop ägg, riven ost och gräddvattnet.
Blanda de torra ingredienserna och vispa ner.
Blanda ihop allt till en deg och låt svälla i 10 minuter.
Fördela degen i 4 lika stora bitar.
Ta en degklump och lägg på bakplåtspapper som du penslat med olja.
Lägg plastfolie ovanpå och kavla sedan ut till en 3 mm tjock platta.
Vill du ha helt perfekta runda tortillas, så lägg en tallrik som mått och skär runt den.
Ta av plastfolien och pensla lite olja på och grädda i 10 minuter.
Ta ut tortillan när den börjar bli brun på kanterna.
Låt svalna under bakduk!
Fyllning och tillagning
Skär brieosten i tunna skivor, hacka upp ruccolan och de soltorkade tomaterna, hacka avokadon i små bitar och riv osten.
Ta ett bröd och fördela fyllningen på den ena halvan.
Vik över den andra halvan och stek det hela i en het panna med lite olja.
Cirka 3-4 minuter på varje sida så att osten får smälta lite.
Skär upp i bitar och servera direkt.