Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av 1 röst
Sannas LCHF-bröd
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
1
timme
t
Total tid
1
timme
t
10
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
12
Author:
Lari Salminen
Materials
130
g
Mandelmjöl
2
dl
Krossade linfrön
2
msk
Fiberhusk
2
tsk
Bakpulver
2
tsk
salt
150
g
Solroskärnor
250
g
Kesella naturell
6
st
ägg
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°C.
Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper, alternativt smörj formen rejält med smör.
Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.
Tillsätt ägg och kesella. Blanda ihop allt ordentligt, men jobba inte smeten för mycket utan bara så att allt blandas väl.
Häll smeten i brödformen.
Grädda i cirka 60 minuter.
När brödet är klart så tar du ut det, lyfter ut det ur brödformen och låter det sedan ligga på ett galler under handduk och svalna.