Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av
6
röster
Skinkschnitzel - LCHF
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Kött, Lunch, Middagstips
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
800
g
skinkschnitzel
2
dl
pofiber
2
st
ägg
2
msk
vatten
4
dl
mandelmjöl
1
tsk
salt
1
krm
svartpeppar
100
g
smör
Instruktioner
Banka dina schnitzlar först om du vill/behöver det.
Ta fram tre stycken djupa tallrikar.
Blanda pofiber, salt och peppar i en tallrik.
Vispa ihop ägg och vatten i den andra tallriken.
Häll upp mandelmjölet i den sista tallriken.
Vänd schnitzeln nu i pofiber, sen ägg och sist mandelmjöl. Lägg på en tallrik och panera några till.
När du har gjort några steker du dem i rejält med smör på medelhög värme. Hur länge beror på hur tjocka de är, men de ska ha fått fin färg iaf.
Under tiden du steker första omgången så kan du panera resten och sedan steker du upp dem med.
Servera direkt med de tillbehör du tycker passar.