Go Back
+ servings
En portion skinkschnitzel med sås och puré på en vit tallrik.
Print
4 av 6 röster

Skinkschnitzel - LCHF

Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Kött, Lunch, Middagstips
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 800 g skinkschnitzel
  • 2 dl pofiber
  • 2 st ägg
  • 2 msk vatten
  • 4 dl mandelmjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 100 g smör

Instruktioner

  • Banka dina schnitzlar först om du vill/behöver det.
  • Ta fram tre stycken djupa tallrikar.
  • Blanda pofiber, salt och peppar i en tallrik.
  • Vispa ihop ägg och vatten i den andra tallriken.
  • Häll upp mandelmjölet i den sista tallriken.
  • Vänd schnitzeln nu i pofiber, sen ägg och sist mandelmjöl. Lägg på en tallrik och panera några till.
  • När du har gjort några steker du dem i rejält med smör på medelhög värme. Hur länge beror på hur tjocka de är, men de ska ha fått fin färg iaf.
  • Under tiden du steker första omgången så kan du panera resten och sedan steker du upp dem med.
  • Servera direkt med de tillbehör du tycker passar.