Go Back
+ servings
En tallrik med tonfiskröra, grönsallad och baconlindad sparris.
Print
4,41 av 5 röster

Tonfiskröra

Tonfiskröra är otroligt lätt att laga, gott att äta och mättande. Det passar perfekt på en buffé, eller som fyllning till en baguette eller wrap.
Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Fisk & skaldjur, Lättlagat, Lunch, Såser & röror
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 150 g Tonfisk
  • 50 g Hackad rödlök
  • 50 g Färskost
  • 0,5 dl Majonnäs
  • 0,5 msk Hackad dill
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • Cayennepeppar

Instruktioner

  • Häll av spadet från tonfisken.
  • Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt, peppar och cayennepeppar.
  • Låt stå kallt en stund så att alla smaker får dra fram och servera sedan på önskat vis.