Börja med att ta ut köttet i god tid så att det inte är helt kylskåpskallt.
Putsa revbenen från eventuella lösa benbitar och viktigast av allt, dra bort den tunna hinnan som sitter över benen.
Strö rub/krydda överallt på hela revbensspjället och gnid in det ordentligt.
Sätt ugnen på 125°C (varmluft).
Lägg revbenen på ett ugnsgaller och lägg en plåt under. Ett tips är att klä in den plåten med lite aluminiumfolie, så blir det inte lika mycket att diska sen.
Ställ in i mitten av ugnen och kör dom cirka 1,5 timme.
Vänd på dom efter halva tiden.
Blanda ihop glazen.
När det gått 1,5 timme, så penslar du på glazen på båda sidorna på revbensspjällen. Var inte rädd för att kladda på rejält.
Höj nu temperaturen i ugnen till 150°C.
Låt köttet stå i ugnen cirka 30-45 minuter till, tills det att du har fått en riktigt fin färg på ytan.
Ta ut dom när färgen är bra och slå in dom i dubbla lager aluminiumfolie. Vill du ha lite kladdiga revben, pensla på lite glaze innan.
Låt dom ligga i 15-20 minuter och vila.
Sedan är det bara att skära upp längs med benen och njuta av goda tunna revbensspjäll.