Go Back
+ servings
Svart skål med brun sås som innehåller små bitar av ingredienser.
Print
5 av 1 röst

Woksås

En superenkel hemlagad woksås med minimalt av ingredienser men maximalt med smak. Sött, salt, smakrikt på en och samma gång.
Förberedelser2 minuter
Active Time2 minuter
Total tid4 minuter
Måltid: Såser & röror
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 125 ml Hönsbuljong
  • 3 msk Tamarisoja
  • 1 tsk Fisksås
  • 1 msk Vitvinsvinäger
  • 2 msk Sukrin Gold
  • 0,5 tsk Xantangummi
  • 1 msk Hackad/riven vitlök

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål. Använd gärna en elvisp eller stavmixer så att du verkligen fördelar xantangummit.
  • Använd direkt i din wok, eller ställ i kylen för att använda senare, alternativt frys in.