Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,42
av
12
röster
Zucchinibaguetter
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
16
minuter
minuter
Total tid
36
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
4
st
ägg
2
dl
finriven zucchini
1,5
dl
mandelmjöl
2
msk
fiberhusk
1,5
msk
kokosmjöl
0,5
dl
skalade sesamfrön
3
msk
Solroskärnor
0,5
tsk
salt
1,5
tsk
bakpulver
Instruktioner
Vispa äggen fluffigt.
Tillsätt den rivna zucchinin och blanda ihop.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Blanda till en jämn smet, men arbeta inte smeten för länge, då förlorar bakpulvret sin verkan.
Låt smeten svälla 10 minuter.
Blöt händerna och forma 3-4 stycken baguetter och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 15-17 minuter.
Ta ut dem och låt svalna på galler under en bakduk.