Ägg- och tonfiskröra
Skapat:
24 april, 2024
Senast ändrat:
24 april, 2024

21
Jag älskar röror och gillar att göra mina egna och denna ägg- och tonfiskröran är så god att ha som pålägg eller till en sallad. Den blir ännu godare dagen efter så mitt tips är att göra den dagen innan.
Ett tips är att servera denna röran i en god baguette, till exempel dessa zucchinibaguetter. Även denna focaccia passar jättebra med denna ägg- och tonfiskröra.
Total tid:
30 minuter
Servings: 4
Calories:
202kcal
Ingredienser
- 3 st kokta ägg
- 200 g tonfisk i vatten
- ½ st gul paprika
- ½ st röd paprika
- ½ st färsk lök
- 1 st hel saltgurka
- 1 tsk sambal oelek
- 3 msk majonnäs
- 2 msk Crème fraiche
- 1 msk dill
- 1 krm chiliflakes
Kryddor att smaksätta med efter egen smak
- Citronpeppar
- Vitlökspulver
- Salladskrydda
- Salt
Instruktioner
Näringsinnehåll
Kalorier: 202kcal |
Kolhydrater: 4g |
Protein: 15g |
Fett: 14g |
Fiber: 1g
per Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Jättegott!!! Ska göra den fler gånger i sommar!