Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Ägg- och tonfiskröra

5 av 1 röst
Skapat: 24 april, 2024
Senast ändrat: 24 april, 2024
Ägg- och tonfiskröra

Jag älskar röror och gillar att göra mina egna och denna ägg- och tonfiskröran är så god att ha som pålägg eller till en sallad. Den blir ännu godare dagen efter så mitt tips är att göra den dagen innan.

Ett tips är att servera denna röran i en god baguette, till exempel dessa zucchinibaguetter. Även denna focaccia passar jättebra med denna ägg- och tonfiskröra.

Total tid: 30 minuter
Servings: 4
Calories: 202kcal
Author: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Kryddor att smaksätta med efter egen smak

Instruktioner

  • Bara att blanda samman alla mejerier och kryddor.
    Skål med gräddfil och olika kryddor för tonfiskröra, inklusive dill och paprika.
  • Finhacka grönsakerna.
    Hackade grönsaker i rader med olika färger: grön, röd, gul och vit.
  • Hacka dom kokta äggen
    En skål med hackade kokta ägg, både vita och gula bitar blandade.
  • Häll av vattnet från tonfisken.
  • Blanda allt till en röra.
    En skål med ägg- och tonfiskröra, dekorerad med kryddor och grönsaker.
  • Smaka av med eventuellt mer krydda.

Näringsinnehåll

Kalorier: 202kcal | Kolhydrater: 4g | Protein: 15g | Fett: 14g | Fiber: 1g
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Comments

5 from 1 vote

Lämna ett svar till Ulrika Nettermark Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.