Annikas kesofrallor
Enkla och goda kesofrallor som passar perfekt för dig som äter lchf, keto eller low carb. Mindre mängd kolhydrater och självklart glutenfria!
Förberedelser10 minuter minuter
Active Time20 minuter minuter
Total tid30 minuter minuter
Måltid: Bröd & kex, Frukost
Yield: 7
Author: Lari Salminen
- 6 st ägg
- 250 g keso
- 1,5 dl kokosmjöl
- 2 msk fiberhusk
- 4 tsk bakpulver
- 2 msk kokosolja (flytande)
- 1 nypa salt
- 1 msk vallmofrön (blå)
Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.
Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.
Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.
Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.