Go Back
+ servings
Kesofrallor med skivor av avokado och ägg, serverade med tomatskivor.
Print
3,80 av 5 röster

Annikas kesofrallor

Enkla och goda kesofrallor som passar perfekt för dig som äter lchf, keto eller low carb. Mindre mängd kolhydrater och självklart glutenfria!
Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bröd & kex, Frukost
Yield: 7
Author: Lari Salminen

Materials

  • 6 st ägg
  • 250 g keso
  • 1,5 dl kokosmjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 4 tsk bakpulver
  • 2 msk kokosolja (flytande)
  • 1 nypa salt
  • 1 msk vallmofrön (blå)

Instruktioner

  • Mixa ihop ägg och keso till en slät smet.
  • Tillsätt övriga ingredienser utom vallmofröna och blanda ihop väl.
  • Blöt händerna och forma sju stycken frallor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Strö över lite vallmofrön.
  • Grädda i 15-20 minuter på 200 grader.